A Gárdonyi új weblapja

Az új tanévre készülve nem csak az épületen végeztünk javításokat, de elkészült a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola új weblapja is.

Öko munkaterv

Az iskola, tanulóink és oktatóink környezetbarát szemléletének bővítéséért egész évben ÖKO programokkal készülünk.

Üdvözöljük a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola oldalán!

jelveny Iskolánk névadója az író és pedagógus Gárdonyi Géza, aki történelmi tudatunk formálásában, hazaszeretetünk megszilárdulásában elévülhetetlen érdemeket szerzett. Korunk által megkövetelt folyamatos újítással és megújulással közvetítjük pedagógiai hitünket és tudásunkat, s szolgáljuk a minket választó gyermekek, szüleik, városunk és társadalmunk érdekeit.

Leendő 1. osztályos tanítónők a 2015/2016-os tanévben

                   1.a.osztály                                        1.b.osztály

                  Leitold Ibolya                                       Horváth Éva

                Németh Gézáné                                    Talabér Lívia

 

Sportdélután a leendő első osztályosokkal

2015 január 13-án játékos sportdélutánt tartottunk a leendő első osztályosok részére.

Felhívás!

Tisztelt Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánkban március 10-től új érkezési és távozási rend van. Hétfő kivételével reggelente a tanulók ½ 8-3/4 8-ig az udvaron gyülekeznek felszereléseikkel együtt. Az osztályokba ¾ 8-ig senki nem mehet be. Távozás péntek kivételével 16, illetve 16.30-kor írásbeli kérés szerint (Kivéve egyéb elfoglaltság írásbeli jelzése esetén pl. zeneiskola…) Péntek délutánonként, és hétfő reggelenként az alsós szülők bemehetnek az osztályokba.

Szilveszteri futás a Gárdonyiban

2014 végén, december 31-én délelőtt  ismét összegyűltek a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában azok a lelkes szülők, gyerekek, sportemberek, akik a 18 éves múlttal rendelkező “Szilveszteri futáson” szerettek volna részt venni.
A 9 órai gyülekezőt követően az indulásra már közel 60 ember várta, hogy a verőfényes, de hideg délelőttön mindenki ereje, kitartása vagy éppen edzettségi állapota szerint teljesítse az Arborétum területén kijelölt pályán saját futótávját.
A táv teljesítését könnyítették az Arborétum jó állapotban lévő közlekedőútjai, szép környezete.
A célba a  kipirult arcú 3 éves gyermekektől a korosabb felnőttekig mindenki jó érzéssel érkezett a megtett út után.
Az iskolában csokoládé, alma és forró tea várta a résztvevőket. Kis pihenő és a baráti beszélgetések közepette tombolahúzás tette még tárgyiakban is emlékezetessé ezt a sportos évbúcsúztatót.
Aki már volt azért, aki még csak először vett részt ezen a testet és szívet melengető futáson, az azért ígérte meg, hogy ha teheti, legközelebb is “sportosan” búcsúztatja az évet 2015-ben is.

Korszerű oktatás

Informatikai pályázaton 11 db tanári laptopot és 6 db interaktív táblát nyertünk, ezáltal már 10 db interaktív tábla szolgálja oktató-nevelő tevékenységünket.