A Gárdonyi új weblapja

Az új tanévre készülve nem csak az épületen végeztünk javításokat, de elkészült a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola új weblapja is.

Öko munkaterv

Az iskola, tanulóink és oktatóink környezetbarát szemléletének bővítéséért egész évben ÖKO programokkal készülünk.

Leendő 1. osztályos tanítónők a 2016/2017-es tanévben

                          1.a.osztály                                                                        1.b.osztály

Némethné Csonka Andrea, Rubint Gabriella                    Károlyi Krisztina, Kovács Beáta

FELHÍVÁS

Tisztelt Szülők! Tájékoztatjuk Önöket, hogy iskolánk érkezési és távozási rendjét a tanulók biztonsága, és a tanítás nyugalma miatt tartsák tiszteletben. Hétfő kivételével reggelente a tanulók ½ 8-3/4 8-ig az udvaron gyülekeznek felszereléseikkel együtt. Az osztályokba ¾ 8-ig senki nem mehet be. Távozás péntek kivételével 16, illetve 16.30-kor írásbeli kérés szerint (Kivéve egyéb elfoglaltság írásbeli jelzése esetén pl.  zeneiskola…) Péntek délutánonként, és hétfő reggelenként az alsós szülők bemehetnek az osztályokba.                                                                                                                      Köszönjük!

Mikulás váró Nagycsoportos Ovisoknak

Ovis sport délután

November 10-én délután nagycsoportos óvodások töltötték meg a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola tornacsarnokát. Játékos sportdélutánt szerveztünk Horváth Zoltán főiskolai docens közreműködésével. Tréfás sor- és váltóversenyeken próbálhatták ki ügyességüket az iskolába induló apróságok. Az alsós munkaközösség tanítói köszönik minden kedves óvó néninek, dajkának, kísérőnek a program sikeres lebonyolításában való segítséget.

Vásári Hívogató

Szerda délután kisgyermekzsivajtól volt hangos iskolánk ebédlője. Hívogató programunk keretén belül nagycsoportos óvodások látogattak hozzánk. Az ősz és a vásár témakörében játékos feladatokban versenghettek a kisgyermekek. Minden elvégzett feladatért Gárdonyi-tallér járt, melyet vásárfiára válthattak be. A jó hangulatú délutánt november 10-én újabb móka követi. Ide is sok szeretettel várunk minden érdeklődőt.

 

Vidám tanévnyitó

Vidám tanévnyitóval kezdtük a tanévet. Könnyebb tanévkezdést segítve a  diákoknak az ünnepség után sorversenyeket, labdajátékokat és akadályversenyeket szerveztünk. A rendezvény közben frissítőket, rágcsálnivalókat, jégkrémet lehetett fogyasztani és si-hu vonatozásból sem volt hiány. A megvalósításban közreműködött Vinter István, Molnár László, Varga Péter és Szász Árpád.

TANULMÁNYI VERSENYEK EREDMÉNYEI 2014/2015.2

(tovább…)