A Gárdonyi új weblapja

Az új tanévre készülve nem csak az épületen végeztünk javításokat, de elkészült a Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskola új weblapja is.

Öko munkaterv

Az iskola, tanulóink és oktatóink környezetbarát szemléletének bővítéséért egész évben ÖKO programokkal készülünk.

Hitoktatás

A Sárvári Gárdonyi Géza Általános Iskolában a 2016/2017. tanévben  hit- és erkölcstan oktatást vállaló egyházak: Magyar Katolikus Egyház Szent László Plébánia 9600 Sárvár, Széchenyi u. 12. Képviselő neve: Orbán István kanonok Magyar Katolikus Egyház Szent Miklós Plébánia 9600 Sárvár, Sársziget u. 58. Képviselő neve: Wimmer Roland plébános  Magyarországi Evangélikus Egyház 9600 Sávár, Sylvester J.u.3. Képviselő neve: Gyarmati István lelkész Magyarországi Református Egyház 9600 Sárvár, Várkerület u.7. Képviselő neve: Szentgyörgyi László lelkész Hit Gyülekezete Egyház Képviselő neve: Petrőcz László

BEIRATKOZÁSI TÁJÉKOZTATÓ

TAVASZVÁRÓ JÁTSZÓHÁZ

“1 perc és nyersz!”

Iskolánk a “Hívogató” program keretében egy játékos estre várta a nagycsoportos óvodásokat és szüleiket. Az “1 perc és nyersz” televíziós vetélkedő Bajnok párosa, Bori és édesapja, iskolánk tanára Imre bácsi állított össze a játékokból egy csokorra valót.

(tovább…)

Gárdonyi mesemondó verseny és rajzpályázat

Iskolánk hagyományainak megfelelően február 29-én rendeztük meg a Gárdonyi vers- és mesemondóversenyt. A kis óvodások színvonalas előadásaikkal örvendeztették meg a hallgatóságot. A zsűri minden szavalót emléklappal és könyvvel jutalmazott, és a legügyesebbek oklevélben részesültek. A rajzpályázatra 57 szebbnél szebb gyermekrajz érkezett, amik közül 20 alkotás került díjazásra.

Köszönet a résztvevő gyermekeknek, a felkészítő pedagógusoknak és a szülőknek.

Farsang

Idén is megrendeztük hagyományos farsangi mulatságunkat, 2016. január 29-én. Az egész napos rendezvény során műsort adtak az osztályok tanulói és egyéni jelmezekbe is beöltöztek a tanulók.
Nagyon izgalmas és vicces produkciókat láthattunk, és nagyon ötletes jelmezeket választottak a gyerekek. A napot a diszkóval zártuk, ahol mindenki jól szórakozott.